KLIK "STOP" UNTUK HENTIKAN SIARAN KAMI

DENGAR RADIO KAMI?

SILA KLIK "STOP" PADA RADIO KOBAT FM UNTUK HENTIKAN SIARAN KAMI

Followers

Wednesday, October 12, 2011

MOHON SUMBANGAN BUAT AKTIVIS KEADILAN TEMERLOH

Sdr.Dr.Yahaya Rahman, Setiausaha KEADILAN Cabang Temerloh menghulurkan sedikit sumbangan dari kawan-kawan kepada Sdr Omarudin Baki sewaktu kami menziarahinya di rumah beliau.


Saudara Omarudin bin Mohamad Baki, aktivis dan pejuang KEADILAN Temerloh kini terlantar di Pusat Perubatan Universiti Malaya,Kuala Lumpur. Beliau didiagnosis mengidap penyakit barah tulang sebelum bulan Ramadhan yang lalu merupakan antara tulang belakang KEADILAN khususnya di DUN Lanchang.

Sdr Omar sekarang ini ditempatkan di Wad U-0944,Tingkat 9, Menara Utama, PPUM. Kepada mana-mana pihak yang ingin memberikan sumbangan, sukacita sekiranya dapat berhubung dengan Sdr Ahmad Nizam Hamid (Ketua Cabang Temerloh) atau Sdr Man Kadir@Pak Jabit, Sdr Dr Yahaya Rahman atau Sdr Tajudin Ramli atau mana-mana AJK KEADILAN Cabang Temerloh. Sumbangan juga boleh disalurkan melalui Akaun beliau: A/C RHB No: 1-06058-0006234-8 (Omarudin bin Mohamad Baki).

Marilah kita sama-sama mendoakan agar beliau segera sembuh serta diberikan ketabahan. Sumbangan dari tuan-puan amat kami hargai, semoga Allah jua yang membalasnya.

No comments:

Post a Comment