KLIK "STOP" UNTUK HENTIKAN SIARAN KAMI

DENGAR RADIO KAMI?

SILA KLIK "STOP" PADA RADIO KOBAT FM UNTUK HENTIKAN SIARAN KAMI

Followers

Monday, October 24, 2011

`BERKAT' UMI HAFILDA - 300 ORANG SERTAI KEADILAN DI PALONG 6

Pada 22hb Okt baru-baru ini, bertempat di Padang Bola Palong 6, penceramah wanita yang terkenal dengan ucapan lucah yang dibawa oleh Umno iaitu Umi Hafilda telah hadir berceramah bersama Pengerusi Felda iaitu `perampas' Pengerusi KPF, Isa Samad. Program sebelah petang itu telah dihadiri ramai petugas-petugas KEMAS sekitar Palong 4, 5 dan 6 di samping mereka yang mahu `berhibur' dengan ucapan lucah dari Umi Hafilda.

Seperti lazimnya, Umi Hafilda akan membuka `Hikayat' basi tentang DS Anwar dan terus memburukkan keluarganya sendiri. Wanita yang telah dibuang dari senarai anak oleh ayahnya itu membuka cerita kononnya DS Wan Azizah juga dibuang oleh keluarga. Namun, usaha wanita berumur yang masih bujang itu untuk memburukkan pemimpin PKR ternyata gagal samasekali.Ketua Serikandi PKR, Siti Aishah
berucap penuh semangat

Buktinya pada hari yang sama, malam itu Palong 6 telah menerima kehadiran Ketua Serikandi PKR, Siti Aishah bersama beberapa pimpinan lain termasuk Pengerusi Biro Masyarakat Felda dan Orang Asal, Tuan Hj Suhaimi Said.

Difahamkan pihak KEMAS turut mengarahkan anggota-anggotanya hadir di ceramah Pakatan Rakyat malam itu utuk membuat laporan. Kehadiran pada program malam itu jauh lebih hebat dari program ceramah Umi Hafilda.


Sdr Rebin dan juga Tuan Hj Suhaimi turut berucap


Paling mengejutkan, pada hari yang sama dengan program Umi Hafilda dan Isa Samad, Parti Keadilan Rakyat telah menerima seramai 300 orang menyertai parti tersebut di Palong 6. Jelas ini menunjukkan bahawa kehadiran Umi Hafilda dan Isa Samad membuatkan lebih ramai merasa meluat dan jijik dengan Umno. Apatah lagi dengan kehadiran Umi Hafilda yang berucap penuh dengan maki hamun dan berunsur lucah ditambah pula dengan kehadiran Isa Samad, `perampas' Pengerusi KPF.Pelakon Man Kadir@Pak Jabit juga turut hadir

Sambutan amat menggalakkan di kawasan Felda Palong 6

Foto: Ihsan Suhaimi Said/Lubok Kawah.blogspot

No comments:

Post a Comment