KLIK "STOP" UNTUK HENTIKAN SIARAN KAMI

DENGAR RADIO KAMI?

SILA KLIK "STOP" PADA RADIO KOBAT FM UNTUK HENTIKAN SIARAN KAMI

Followers

Saturday, November 19, 2011

PEKUNG EZAM DIDEDAHKAN DI DALAM BUKU MEMOIR DR SYED HUSIN ALI

PENDEDAHAN: Ezam Menjilat Ludahnya kerana Wang Ringgit

 
Rahsia Ezam Mat Nor terdedah akhirnya. Begitu sebuk akhir-akhir ini ke sana kemari menjilat ludah beliau.

Pada mulanya ramai yang tertipu.Ramai yang menganggap peninggalan Ezam Mat Nor dari perjuangan KeAdilan adalah kerana Ezam tidak puas hati dengan kepimpinan Anwar. Sedikit sebanyak telah menjejaskan imej Anwar Ibrahim apabila Ezam yang dianggap orang kanan lari meninggalkannya.

Mengikut memoir Dr. Syed Husin Ali, Ezam telah berkata:

“Doktor, sekarang ini saya tiada pekerjaan dan tidak ada sumber pendapatan. Pendapatan saya sebanyak US$3,000 sebulan di Indonesia sebagai pengarah sudah terhenti sejak syarikat itu tutup.

“Sekarang saya terpaksa bergantung hanya kepada pendapatan isterti saja. Malulah, walaupun gajinya besar juga, kira-kira RM8,000. Saya kena cari peluang untuk mendapatkan satu dua jawatan pengarah. Ini boleh hanya jika ada bukti saya sudah meninggalkan parti,” tulisnya dalam buku itu.


Selepas itu Ezam telah berkata:


"Doktor. Saya berhenti. Sekarang ini musuh saya bukan lagi Azmin. Musuh saya ialah Anwar. Percayalah saya akan melakukan apa saja untuk memusnahkannya,” Ezam didakwa berkata.


Ertinya, Ezam sudah berdendam dengan Anwar Ibrahim sebelum Pakatan Rakyat menang beberapa negeri yakni jauh sebelum pilihanraya 2008.

Maka, tak hairanlah Ezam diberi ganjaran dunia oleh UMNO dan Najib Tun Razak. Apa jasa Ezam kepada Malaysia untuk melayakan beliau dilantik Senator di Dewan Negara? Tidak lain hanyalah jasa beliau untuk menghancurkan Anwar Ibrahim tidak kira cara dan metod yang digunakan.

Termasuk cara yang diharamkan oleh Allah SWT.

Begitulah saudara-saudari pembaca sekelian. Janganlah kita terpengaruh dengan manusia seperti Ezam Mat Nor ini. Beliau mendapat ganjaran dunia dan habuan material untuk memfitnah dan menghancurkan Anwar Ibrahim.

Kalau kita percaya dan mengikuti jejak langkah Ezam Mat Nor, apa yang kita dapat? Yang pastinya kita dapat dosa kerana mempercayai fitnah Ezam Mat Nor.

Sumber: Malaysia Waves

No comments:

Post a Comment