KLIK "STOP" UNTUK HENTIKAN SIARAN KAMI

DENGAR RADIO KAMI?

SILA KLIK "STOP" PADA RADIO KOBAT FM UNTUK HENTIKAN SIARAN KAMI

Followers

Monday, January 28, 2013

WIRA SEBENAR - NAJIB ATAU ANWAR?

Pulang sahaja Najib dari Gaza, maka pembodek pun mengangkat Najib sebagai "Wira Umat Islam' walaupun hanya beberapa jam menjejakkan kaki ke Gaza.  Itulah cara pembodek mencari makan disaat Najib terkial-kial untuk mencari popularitinya yang semakin teruk di mata umat Islam khususnya di negara ini.

Mencukupi syarat untuk menjadi PM
Rakyat tidak sebodoh itu untuk mengangkat Najib sebagai 'Wira' apatah lagi "Wira Umat Islam' kerana kita semua tahu Najib tidak pernah iktiraf Kumpulan Hamas di Palestine.  Seluruh umat Islam di dunia tahu perjuangan Hamas lebih Islamik daripada kumpulan Fatah.  Ertikata lain, jika di Malaysia perjuangan Hamas ini umpama PAS, manakala Fatah ini umpama Umno.  Sebab itulah amat sukar Hamas dan Fatah bersatu untuk menentang Israel.  Masakan sama perjuangan atas nama Islam dengan perjuangan atas nama suku atau nasionalis?

Takut dengan debat?
Baiklah, jika mahu menggelar Najib sebagai "Wira' itu terpulang kepada mereka.  Cuma, kita mahu sangat melihat 'keperwiraan' Najib ini dibuktikan di bumi Malaysia ini.  Jika benar beliau seorang 'Wira', ayuh, jangan takut dan bacul untuk berdebat dengan Ketua Pembangkang, Dato' Seri Anwar Ibrahim.  Jika Najib takut, ertinya 'Wira' sebenar bukanlah Najib tetapi Dato' Seri Anwar Ibrahim.


1 comment:

 1. MEMPERKENALKAN PROTON PREVE' HATCHBACK TURBO BARU !!! SEMUA MODEL PROTON DISKAUN MENANTI BANYAK SEHINGGA RM 5,000 !!!!! MUKA RM 0 UNTUK SEMUA MODEL DAN PROTON PREVE' DENGAN BROADBAND INTERNET FREE SETAHUN DILENGKAPI GPS NAVIGATOR SYSTEM TERCANGGIH. KERETA BERINTERNET PERTAMA DI MALAYSIA. BROADBAND WIFI SHARING 5 ORG DI DALAM KERETA DAN HUBBLE MUDAH BOLEH DI BAWA KE MANA-MANA.

  PREVE' DGN BODY STRUCTURE YG KUKUH MENDAPAT PENGIKTIRAFAN AWARD QUALITY 5 BINTANG DARI PERSATUAN AUTOMOBIL GERMANY.BERJAMINAN 5 TAHUN DENGAN 10 TAHUN WARANTY POWER WINDOW. INJIN SEAKAN TURBO YG BERPRESTASI SEAKAN 2.0LITER BERPUSH START BUTTON BERSAMA PADDLE SHIFT MEMANDU SEAKAN RACE FERRARI DAN MERCEDEZ BENZ !!!
  SEDIA MENGAMBIL TEMPAHAN DI SEKITAR KUALA LUMPUR GOMBAK DAN BATU CAVES DIALUKAN DAN SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA- ANDA ADA PAKAI KERETA LAMA? TRADE IN KERETA LAMA, DENGAN HARGA PALING TINGGI DI KL !!!! BANYAK FREE GIFT TERSEDIA SEPERTI FULL TANK PETROL, SMART TAG/TOUCH N GO, STERENG LOCK, STICKER ROADTAX AND BAUCER TINTED, ASTRO BEYOND, HAMPER, PAYUNG, T-SHIRT DLL T & C

  PENAMPILAN BARU SATRIA NEO R3 RACING DAN EXORA BOLD STANDARD TURBO CFE BARU 2013 DGN HARGA SEMURAH RM69,000 WOW CUKUP MURAH UTK SEBUAH MPV 7 SEATER DAN BULANAN SERENDAH RM680 !!!! SAGA FLX BULANAN SERENDAH RM333. PERSONA, EXORA BOLD BERKAMERA REVERSE DAN INSPIRA STOK TERCEPAT DI KL, TEMPAH LAH SEKARANG DENGAN DOWNPAYMENT 0 ATAU MINIMUM. STOK TERSEDIA HANYA 2 HARI PENGHANTARAN!!!!! MAKLUMAT LANJUT DAN TEMPAHAN BOLEH DI BUAT MELALUI CAWANGAN BRANCH PROTON EDAR SAH TERBESAR DI KL HUBUNGI CIK AMY 018-871 3137http://beritasemasa.com/gambar-proton-preve-hatchback

  MEMPERKENALKAN PROTON PREVE' HATCHBACK TURBO BARU

  ReplyDelete